Bestellen, evaluatie-versie, kosten

LibreLex bestellen

LibreLex wordt u als volgt geleverd. LibreLex wordt geleverd onder een abonnementsvorm. Daarvoor heeft u het recht op updates met verbeteringen, nieuwe functionaliteit en aanpassingen aan eventuele technische veranderingen in LibreOffice. Abonnementen kunnen op ieder moment ingaan, betaling per jaar vooraf en er geldt een opzegtermijn van één maand.

Bestellen

Zend ons een e-mail met uw gegevens. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. U kunt ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Evaluatie-versie

U kunt ook een evaluatie-versie aanvragen. Die bevat alle functionaliteit, maar is beperkt in het aantal beschikbare documenten en kan tot ongeveer 10 weken worden gebruikt.
Zend een e-mail met uw verzoek. U ontvangt dan op korte termijn een reactie.

Kosten LibreLex

LibreLex wordt geleverd met een startpakket en een abonnement - zie de beschrijving hiervoor.
De kosten van het abonnement zijn tot 50 gebruikers € 25,- p.p., van 51-200 gebruikers € 15,- p.p.. Neem voor grotere aantallen contact op. Kosten zijn op jaarbasis en bedragen minimaal € 150,-. Neemt u voor grote aantallen aub contact met ons op.
De kosten van het startpakket zijn € 1500,-, tenzij vooraf anders overeengekomen, op basis van wensen of complexiteit sjablonen.

De sjablonen in het startpakket zorgen voor een professionele realisatie van uw huisstijl, perfect passend in LibreLex. U kunt de sjablonen als voorbeeld nemen voor het maken van extra sjablonen. Uiteraard kunnen wij die ook voor u maken.
Nou&Off verzorgt ook trainingen voor het maken van professionele sjablonen, alsmede voor bijvoorbeeld het effectief werken met office-documenten.
Natuurlijk verzorgen wij ook graag al uw andere sjablonen. Wij vertellen u vrijblijvend meer over de mogelijkheden.

 

(c) Nou&Off Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. wijzigingen voorbehouden. 2012/2023.